Het programma activeren via Kaspersky Security Center

U kunt het programma op de volgende manieren op afstand activeren via Kaspersky Security Center:

Er is een proefversie beschikbaar voor Kaspersky Security Center Cloud Console. De proefversie is een speciale versie van Kaspersky Security Center Cloud Console, ontworpen om een gebruiker vertrouwd te maken met de functies van het programma. In deze versie kunt u acties uitvoeren in een werkruimte gedurende een periode van 30 dagen. Alle beheerde applicaties worden automatisch uitgevoerd onder een proeflicentie voor Kaspersky Security Center Cloud Console, inclusief Kaspersky Endpoint Security. U kunt Kaspersky Endpoint Security echter niet activeren met zijn eigen proeflicentie wanneer de proeflicentie voor Kaspersky Security Center Cloud Console verloopt. Voor gedetailleerde informatie over licenties voor Kaspersky Security Center Cloud Console raadpleegt u de Help van de Kaspersky Security Center Cloud Console.

Met de proefversie van Kaspersky Security Center Cloud Console kunt u later niet overschakelen naar een commerciële versie. Elke proefwerkruimte wordt automatisch verwijderd met al zijn inhoud nadat de periode van 30 dagen is verstreken.

Op de volgende manieren kunt u het gebruik van licenties monitoren:

Het programma activeren in de beheerconsole (MMC)

Het programma in de webconsole en cloudconsole activeren

In de eigenschappen van de taak Add key kunt u een reservelicentie aan de computer toevoegen. Een reservelicentie wordt actief wanneer de actieve licentie verloopt of wordt verwijderd. Als u een reservelicentie hebt, voorkomt u dat de functionaliteit van het programma wordt beperkt wanneer de licentie verloopt.

Automatisch een licentiesleutel toevoegen aan computers via de beheerconsole (MMC)

Automatisch een licentiesleutel toevoegen aan computers via de webconsole en de cloudconsole